Wat onze cliënten zeggen

Ik wil je even laten weten dat ik veel baat heb bij de visceraal behandeling! De naweeën van mijn, op zich lichte Covid besmetting, waren behoorlijk pittig. De druk op mijn borst en de kortademigheid die daarmee gepaard ging ervoer ik als behoorlijk beperkend.

Maar na de behandeling bij jou (waar heel wat emoties bij loskwamen!) heb ik geen zware aanval gehad meer gehad zoals de dagen daarvoor, waarbij ik pijn en hyperventilatie/ademtekort en daarmee angst ervoer.

Ik ervaar nog wel wat lichte druk op de borst en toen ik vanmiddag 10 minuten buiten liep in de koude lucht was ik buiten adem. Maar geen vergelijking met hoe het was.

Zo blij mee!! Dank je wel 🙏🏼🙏🏼

Op naar mijn conditie verder opbouwen!’

Savannah

Peter is een topper!! Hij is vakkundig en er zijn weinig dingen waarmee hij niet kan helpen. Ik heb enorm veel aan Peter ivm lage rugklachten en darmproblematiek. Peter is enorm behulpzaam en het beste in zijn vak. Veel dank Peter.

Golnaz's-Gravenhage

Na heel wat verschillende therapieën en Bergman clinic ben ik via mijn acupuncturist in contact gekomen met Peter. Wat een wereld is er voor mij open gegaan. Ik heb een nekslijtage en alle klachten werden daaraan gelinkt. Peter kon mij in een keer vertellen dat de problemen uit mijn voeten komen. Ik was de hele dag bezig mijzelf in balans te houden vertelde Peter. Ik heb nu zooltjes en het gevoel dat mijn tenen uit de kom gaan is helemaal weg. Kan beter recht op lopen. Ik heb graag mijn schoenen aan. Dat was altijd wel anders. Door mijn goede ervaring zijn er al drie mensen die met Peter contact opnemen. Peter ik ben zo blij.

Lidwien HenrietAlmere

Door de grote diversiteit aan scholing kan Peter vanuit verschillende invalshoeken (of vanuit de combinatie hiervan) ook hardnekkige complexe klachtenpatronen succesvol behandelen. Mij is gebleken dat doorverwijzing naar Peter tot een goed resultaat leidt.

Monique KoemanFysiotherapeute

Peter Welters liet de spanning in het lichaam van onze dochter voelen; eerst zonder zootjes en daarna de ontspanning met zooltjes. Daarmee was meteen duidelijk dat we op de goede plek waren. De knieproblemen waren snel opgelost. Genetisch bepaald, dat was duidelijk aan de hand van wat voorbeelden! Dus zelf ook gegaan; nu heb ik ook zootjes en de moeheid tijdens het bewegen overdag is naar meer lichamelijke rust (balans) gegaan! De duidelijkheid die ik ervaar bij mijn persoonlijke situatie zorgt voor heelheid in de algehele gezondheid! Een aanrader bij twijfel! Dank Peter!

Akke SonnemaVitalteitcoach bij slaapproblemenAlmere

Na jaren getobd te hebben met chronische vermoeidheidsklachten ben ik uiteindelijk via allerlei omwegen bij Peter Welters terechtgekomen. Zijn behandelingen hebben echt resultaat gehad. Hij weet wat hij doet, en legt ook duidelijk uit wat hij doet en vooral ook waarom. Met veel vertrouwen en groot gevoel van veiligheid heb ik zijn behandelingen ondergaan. Super hoe Peter mij weer op de rit heeft gezet!!!

Taco PootUnit managerAlmere

Ik ben zo blij met de zooltjes die Peter mij aangemeten heeft en eindelijk loop ik recht en heb nooit meer de klachten die ik had. Peter heeft ook verdriet en pijn van mijn overleden dochtertje losgemaakt wat in mijn lijf vast zat. Nu voel ik me heel vredig en praat makkelijker over haar zonder te huilen. Ook met mijn laatste zwangerschap heeft Peter mijn weer goed geholpen om van mijn bekkenklachten af te komen. Ik kwam met pijn en ging pijnloos en goed lopend de deur uit. Hartstikke bedankt Peter

Diana DriessenWinkelmedewerksterAlmere

Ik kwam vorig jaar met o.a. nare, chronische rugklachten bij Peter. Na 3 consulten en een paar nieuwe zooltjes loop ik nu min of meer zonder klachten. De klachten die ik nog heb worden nu ook aangepakt.

Helen HissinkZelfstandig ondernemerAmsterdam

Mijn voeten voelen weer aan als vanouds. Ik had veel eerder naar Peter moeten gaan, had een hoop pijn en ongemak gescheeld. TOP!

Edwin van der MeerZelfstandig ondernemerAlphen aan den Rijn

Super dat ik zo snel terecht kon bij Peter! Ook al was het laat en moest ik naar Zeewolde gaan, het was meer dan de moeite waard.

Rosmerta GoeiTeamleiderAmsterdam

Ik was meer dan tevreden met de behandeling van Peter. Hij neemt de tijd voor je en weet wat hij aan het doen is. wat helemaal top is, is dat je ook terecht kan buiten kantoortijden. Helemaal goed, kan hem eenieder adviseren.

Gerard van der PoelZelfstandig ondernemerAmsterdam