Links


Podoposturaal therapie is een therapiewijze, die gebruik maakt van reflexwerking onder de voeten om zodoende een stands-/ houdingsverandering hoger in het lichaam te weeg te brengen, waardoor klachten verholpen kunnen worden.

Lees meer via onderstaande link.

www.podoposturaal.com


Fysius is de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk die u helpt om van uw rugpijn af te komen. Fysius behandelt zowel acute als chronische klachten die met de rug te maken hebben, denk hierbij aan bekkenpijn, nekpijn, hoofdpijn. Ook andere klachten, zoals pijn in de schouder, kunnen worden veroorzaakt door een probleem in de wervelkolom.

Lees meer via onderstaande link.

www.fysius.nl


Vandaag de dag wordt Karate daarom niet alleen beoefend als zelfverdedigingskunst, maar ook als methode om je lichamelijke en geestelijke gezondheid te versterken.

Lees meer via onderstaande link.

www.karate-doalmere.nl


Het lichaam is een fantastisch en intelligent systeem, waar wij op meerdere vlakken ons graag mee bezig houden. Op onze site vindt u meer informatie over acupunctuur, voedseltest, darmreiniging, lever-galblaaszuivering, visceraal therapie en de asyra.

Lees meer via onderstaande link.

www.acupunctuurgoes.nl


Welkom bij het Barral Instituut Nederland. Ons instituut verzorgt de opleidingen Visceraal Therapie en Systeem Mobilisaties en aanvullende cursussen voor mensen die professioneel betrokken zijn bij begeleiding, therapie of hulpverlening op het terrein van gezondheidszorg en welzijnswerk.

Lees meer via onderstaande link.

www.barral.nl


Welkom bij het Upledger Instituut Nederland. Ons instituut verzorgt de opleidingen CranioSacraal Therapie en CranioSacraal Counseling voor mensen die professioneel betrokken zijn bij begeleiding, therapie of hulpverlening op het terrein van gezondheidszorg en menskundige ondersteuning.

Lees meer via onderstaande link.

www.upledger.nl


De therapie berust op het verschijnsel dat elke afwijking van de stand van de voeten een standsafwijking hoger in het lichaam met zich meebrengt. Omgekeerd heeft elke houdingsafwijking een verandering van de voetstand tot gevolg.

Lees meer via onderstaande link.

www.omnipodogenootschap.nl


Voetklachten gaan meestal niet vanzelf over. Daarom is het verstandig dat u op tijd aan de bel trekt bij de podoloog of podoposturaal therapeut. Uw voeten zijn het fundament van uw lichaam. U loopt, staat, en beweegt erop. Gezonde voeten maken het leven een stuk plezieriger!

Lees meer via onderstaande link.

www.loop.nl


Het RCN is een register voor craniosacraal therapeuten in Nederland. Het RCN vindt het belangrijk dat medische zorg betrouwbaar is en vakkundig wordt uitgevoerd. Onze leden zijn goed opgeleid in de gezondheidszorg en hebben daarna een post HBO opleiding gevolgd tot craniosacraal therapeut.

Lees meer via onderstaande link.

www.register-rcn.nl


Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van een rustige duurloop onder begeleiding van een runningtherapeut als aanvullende behandelvorm voor mensen met psychische klachten. Van buitenaf bekeken kan runningtherapie lijken op een reguliere hardlooptraining.

Lees meer via onderstaande link.

www.runningtherapie.nl


Voor starters, verenigingen en stichtingen is een website vaak een dure aangelegenheid. Toch mag een site niet ontbreken en ook daar kunnen wij u een passende, betaalbare aanbieding voor doen. Ook voor een huisstyle en documenten ontwerp en ontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer via onderstaande link.

http://deconnectie.eu